Gestaltcoaching

Gestaltcoaching gir deg økt selvinnsikt ved at du blir tydeligere både overfor deg selv og i relasjoner.

Kanskje har du et ønske om å endre noe uten at du vet helt hva? Eller kanskje du er uønsket singel og lengter etter å finne den rette? Som Matchmaker og personlig veileder har jeg god erfaring når det gjelder kjærlighet, dating og forhold, og tilbyr også coaching innenfor dette området.

Jeg legger vekt på å skape en trygg relasjon der vi sammen kan oppdage og utforske sammenhenger og muligheter du ikke så lett ser alene. For deg blir jeg en samtalepartner og støttespiller, i tillegg til at jeg benytter ulike coaching teknikker som bidrar til denne tydeliggjøringen.

Aktuelle temaer for coaching kan være

  • Forstå deg selv bedre
  • Øke selvtillit og selvfølelse
  • Relasjoner / livspartner / dating
  • Mangel på energi
  • Mer tilstedeværelse og livsglede
  • Sensitivitet

Vi starter coachingtimen med å etablere en enighet om hva du ønsker, slik at vi sammen kan jobbe innenfor en avtalt tidsramme. Min rolle er å gi deg nok støtte og utfordre deg gjennom bevisstgjøring, slik at du avdekker nye muligheter og våger å ta nye valg.

Jeg er opptatt av å møte deg der du er «her og nå» ved hjelp av samarbeid. Av og til kan jeg utfordre med ulike teknikker for å skape ny innsikt og erfaring som bidrar til økt bevisstgjøring. Ofte leder dette til at du ser noe på en ny måte og det skjer en endring i både tanker, følelser og handling.

Hos meg gir jeg deg rom og støtte til å være deg selv. 

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: