Om meg

Jeg heter Stine og er Gestaltcoach, utdannet ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. For 12 år siden startet jeg på min nye vei. Innerst inne visste jeg at jeg ville jobbe med mennesker, og tok det første skrittet i riktig retning. Samtidig jobbet jeg med egne  indre «prosesser». Ved å utforske uroen og lytte innover, har jeg selv «kommet på plass i livet.

Den viktigste reisen jeg har tatt, er fra hodet til hjertet. Jeg har lært hvordan kropp og sinn henger sammen og viktigheten av å møte alle typer av følelser. Det er mye jeg gjerne skulle vært foruten, men når jeg har den livserfaringen jeg har, er det fantastisk å bruke den til meningsfullt. Min livserfaring og dype psykologiske innsikt, har gjort meg godt rustet til å bidra i andre menneskers utviklings prosesser. Det er ingenting som gir meg mer enn å bidra til å hjelpe andre til å få det best mulig utfra sine forutsetninger.

Jeg har en umettelig lidenskap for mennesker og psykologi og har erfart at smerte leder til vekst, når man våger og møte den. En bevisstgjøringsprosess med meg, vil lede til økt livskvalitet og vekst og en dypere tilfredshet med livet.

Jeg legger vekt på å skape en trygg relasjon der vi sammen kan oppdage og utforske muligheter du ikke så lett ser alene. For deg blir jeg en utenforstående samtaleparter, utfordrer og støttespiller.

Faglig bakgrunn:

  • Gestalt Coach Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (2017)
  • Sertifisert kursholder i temaet Høysensitivitet, Sensitiv Styrke (2015)
  • Coaching Selvledelse og Emosjonell intelligens, BI (2011)
  • Diplommarkedsfører, BI (2000)

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: