Referanser

Kvinne, 59 år

Jeg følte veldig at jeg kunne slappe av sammen med Stine. Hun omgir seg med varm energi og er lett å prate med. Da jeg fikk spørsmål som jeg ikke hadde tenkt på i livet og følte at det kunne være vanskelig å svare på, kom Stine med stikkord, hjelp og oppfølging av mine erfaringer.

Mann, 41 år

Stine bidro til at jeg korrigerte den negative oppfatningen jeg hadde av meg selv og jeg lærte å bli min egen gode venn. Samtalene med Stine gjorde meg mer selvsikker med tanke på  den jeg er i møte med en potensiell partner. Nå er jeg forlovet!

Kvinne, 57 år

Jeg fikk  hjelp til å reflektere over livserfaringene mine. Dette ga meg dypere mening og jeg kunne vokse meg større og skjønne undringene mine. Dette kan jeg bruke i min hverdag og handle deretter. Jeg kan også være bevisst min væremåte og tilrettelegge interesser og gleder etter den jeg egentlig er. Stine «så meg».

Kvinne, 42 år

Samtalen jeg hadde med Stine om kjærlighet ga inspirasjon, energi og nyttige ting å tenke på. Hun er åpen og positiv, og du merker at hun ønsker å bidra til at du finner den rette. 

Kvinne, 46 år

Det var befriende lett å snakke med Stine om det meste! Flere av spørsmålene hennes fikk meg også til å reflektere over og oppdage nye sider ved meg selv. Anbefales!

Kvinne, 36 år

Jeg var både flau og nervøs første gang jeg skulle møte Stine for hjelp. Men hennes rolige og imøtekommende vesen gjorde meg umiddelbart beroliget. Det er helt klart at Stine har god erfaring i jobben sin, og er utrolig dyktig til å få framgang i veiledningen sin. En fryd å være klient og meget profesjonelt. Anbefaler henne på det sterkeste.

Kvinne, 44 år

Selv om vi ikke har kjent hverandre lenge, føles det som vi har kjent hverandre i mange år, -rart! Takk til deg. Det er jo din fortjeneste at jeg nå har funnet den rette for meg.  Har kjent at du virkelig ville hjelpe meg og hatt stor tro på det skulle gå. Det har vært utrolig godt! Takk igjen!

 

 

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: